Den Helder

Stadspartij maakt de wijk schoon

Advertentie:

Den Helder – Voor de zevende keer gingen vrijwilligers van de Stadspartij zondag de wijk in om zwerfafval van straat te halen. Na de zware storm was er veel afval de bosjes in gewaaid.

“Rond de Thorbecke school en Buurthuis Centrum en de omliggende straten was veel vuil te ruimen”, laat voorman Pieter Kos weten. “Ondanks het onstuimige weer werd het een mooie dag. De straten zagen er weer een stuk beter uit en veel plastic en piepschuim waait niet verder de natuur in.”

Op 6 maart gaat de Stadspartij weer de wijk in om vuil te ruimen. Wie mee wil helpen kan verzamelen om 12.30 uur bij het partijkantoor aan de Californiëstraat 41. Aanmelden kan ook via vuilruimers@spdh.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

4 reacties

  1. Ja,de verkiezingen he…….., normaal gesproken hoorof zie je niks je niks van dit popiejopiegedoe 😉

  2. Ga echt geen knechtje spelen om andermans troep op te ruimen.
    Zet er maar een paar BOA’s als toezicht op om de vervuilers de troep op te laten ruimen.

Wellicht ook interessant

Back to top button