Den Helder

‘Kei Kado 0223’ steunt het goede doel

Den Helder – Elke beschilderde kei die mensen buiten vinden is natuurlijk al een cadeautje op zich. Deze periode zijn er diverse pagina’s acties die de stenen verspreiden. Bij Kei Kado 0223 worden met grote regelmaat prijskeien verstopt. Deze keer hebben deze keien een goed doel.

Het doel is bekendheid geven aan de Facebook pagina “Heel Den Helder Moestuint” van Denise Domeyer met de actie www.steundenise.nl. Denise heeft namelijk een belangrijke missie, namelijk genoeg geld bij elkaar verdienen om in Rusland behandeld te kunnen worden voor haar MS.

Normaal gesproken vragen de schilders één euro onkostenvergoeding per steen als ze keien voor een bedrijf of vereniging maken. Deze keer betalen de schilders echter de één euro aan de opdrachtgever als donatie namens de facebook pagina. Ook hebben de schilders vijf extra keien gemaakt dan gevraagd, dus er zijn 21 maart in totaal tien stenen gaan zwerven.

Als iemand de steen vindt mag die hem bij Denise omruilen voor een moestuinstekje. Handig als mensen het tuinieren willen proberen maar geen geduld hebben om af te wachten of je zaadjes wel uitkomen. Ook de kosten van de stekjes zelf hebben de schilders als donatie naar Denise overgemaakt, dus de actie gaat niet ten koste van haar budget.

Wanneer iemand een kei vindt, kan diegene contact op met Denise. Los doneren of een stekje kopen van één euro mag natuurlijk ook. Het beheer van Kei Kado 0223 wenst Denise heel veel succes en zij hopen dat Denise haal doel haalt.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button