Sport

Succesvolle competitiewedstrijden MBSOV Volleybal

Advertentie:

Den Helder – Vrijdag 3 november was het weer thuiscompetitie voor MBSOV Volleybal in de sporthal van Scholen aan Zee. Alle teams speelden hun wedstrijden, om 19.00 uur Dames 2 en de 2 meisjesteams en Heren 1 en Dames 1 om 21.00 uur

Bij de 2 meisjesteams werd er ondanks het goede spel, verloren van de bezoekers. Dames 2 speelde heel goed en versloegen de dames van Boemel 2 uit Tuitjenhorn.

De dames van Dinto uit Warmenhuizen waren naar Den Helder gekomen. In 4 spannende sets met hoog niveau volleybal was het Dinto wat aan het langste eind trok er moest zelfs een vijfde set komen om de beslissing te brengen. Setstanden 25-19,21-25, 25-15, 22-25 en 12-15, eindstand 2-3.

Trainer/coach van Dames 1, Martijn Cusell: ” in de promotieklasse doen de teams weinig voor elkaar onder doen, dat kun je hier ook duidelijk zien. Met een vijfde plek doen we zo vroeg in het systeem nog volop mee.”

De heren blijven thuis winnen, dit keer tegen De Where uit Purmerend. Er werd met 4-0 gewonnen met de setstanden 25-10, 25-11, 25-15, 25-17. De heren staan op de tweede plek in de competitie.
Kortom, weer hele goede resultaten en we zijn dan ook weer erg benieuwd naar de thuiswedstrijden op vrijdag 17 november, de zaal is weer open om 19.00 uur.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button