Overige

Victorie/Pop in de Kop online quiz

Regio Noordkop – Podium Victorie presenteert samen met het team van Pop in de Kop op 27 maart een digitale popquiz. Meedoen kan solo of verzamel een (digitaal) dreamteam. Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig. De digitale inloop begint om 20:00 uur en de quiz begint om 20:30 uur.

Ook nieuwsgierig naar de online popquiz? Reserveer dan 27 maart in je agenda. deelnemers van de quiz moeten ruim op tijd online aanwezig zijn via de volgende link: https://www.twitch.tv/podiumvictorie. Deelnemers moeten er ook voor zorgen dat de stream te bekijken is via een laptop, tv, of tablet en zorg dat er een tweede apparaat (bijvoorbeeld mobiele telefoon) is voor het invoeren van de antwoorden.

Per ronde is er een apart antwoordformulier. De linkjes naar de antwoordformulieren volgen op een later moment en zijn te vinden via de pagina van Victorie / Pop in de Kop (Evenals overige informatie met betrekking tot deze quiz). Na de popquiz wordt de uitslag zo snel mogelijk online bekend gemaakt.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button