Den Helder

Arthur Japin op bezoek in School 7

Den Helder – Het is binnenkort weer Nationale Boekenweek, namelijk van 9 tot en met 18 april. Het thema van de Boekenweek is dit jaar “De Eerste Liefde”. Om dit te vieren komt Arthur Japin op 10 april op bezoek in School 7.

Japin kreeg in 2004 de Libris Literatuur Prijs voor zijn roman “Een Schitterend Gebrek” en in 2006 schreef hij met “De Grote Wereld” het Boekenweekgeschenk. De schrijver komt naar School 7 op uitnodiging van NUT Den Helder. Tijdens zijn bezoek aan de bibliotheek vertelt hij over zijn werk, gaat hij in op vragen en is er de mogelijkheid tot signeren. Boekhandel Plukker is aanwezig voor de verkoop van zijn boeken. Bij de aanschaf van een boek krijgen mensen het Boekenweekgeschenk cadeau, dat dit jaar geschreven is door Ilja Pfeiffer. Kaarten zijn online verkrijgbaar op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Schrijfwedstrijd
Ook organiseert KopGroep Bibliotheken een schrijfwedstrijd. Deelnemers worden gevraagd om te schrijven over ‘de eerste liefde’. Die blijven je hele leven nagalmen en blijven zorgen voor een warm gevoel, een lichte verwarring of regelrechte heimwee. Kortom, de perfecte inspiratiebron voor een mooi verhaal. Inzendingen kunnen tot 11 april worden ingestuurd.

Meer informatie over de activiteiten tijdens de Boekenweek bij KopGroep Bibliotheken is te vinden op de website: www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button