112

KNRM Callantsoog rukt uit voor melding surfer in de problemen (update)

Callantsoog – De reddingsboot Koen Oberman van de KNRM Callantsoog werd dinsdagmiddag gealarmeerd voor mogelijk een surfer in de problemen. Tussen Callantsoog en Groote Keeten hebben de manschappen met de boot zoekslagen gemaakt, maar zijn na enige tijd teruggekeerd.

De Koen Oberman is weer op de bootwagen getrokken door een rupsvoertuig, naar de KNRM post in de duinen gebracht. Het is onbekend of er iets is aangetroffen of waar de melding van afkomstig was.

Update KNRM
Surfer erg koud, maar lekkere warme douche in boothuis, surfplank kunnen bergen, zeil, mast en giek gezonken naar alle waarschijnlijkheid, niet terug gevonden! Al met al succesvolle actie!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button