Den HelderUitgaan

Zomerdromen 2021 afgelast

Den Helder – De organisatie van Zomerdromen heeft helaas moeten besluiten dat Zomerdromen 2021 niet door kan gaan als gevolg van alle Covid-beperkingen.

Normaal slenteren duizenden mensen langs de kramen, luisteren ze naar de muziek van regionaal talent en zitten hele families en vriendengroepen op een picknickkleed te genieten van hapjes en drankjes. Zomerdromen staat altijd voor gezelligheid en het ontmoeten van elkaar.

Door de beperkingen van deze tijd is dit niet mogelijk zoals we gewend zijn. Bovendien hebben kraamhouders ook lange voorbereidingstijd nodig zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het uitstellen van een beslissing was daarom niet wenselijk.

De organisatie, die sinds 2020 in handen ligt van De Vrienden van Den Helder, beraamd zich nog of er een online alternatief komt op de eerste zondag van september.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button