Uitgaan

La Presa treedt op in de Keesschuur

Anna Paulowna – Dameskoor La Presa uit Julianadorp treedt op de in de Keesschuur Middenweg 9b in Anna Paulowna. Zondagmiddag 1 mei gaat de Keesschuur open om 13.00 uur en om 14.00 uur begint het concert. Bezoekers worden verzocht te parkeren bij de Begraafplaats ter voorkoming van overlast. Het is slechts vijf minuten lopen.

La Presa bestaat uit ongeveer dertig vrouwen van verschillende leeftijden. Het koor zingt driestemmig alt, mezzo en sopraan en bij sommige nummers zelfs vierstemmig. Het programma is zeer gevarieerd. De leiding van het koor heeft dirigente Gaby de Goede en wordt op piano begeleidt door Joost Tuithof. Naast zingen vinden de leden van het koor gezelligheid en een goede sfeer minstens zo belangrijk.

La Presa is nog op zoek naar enthousiaste dames, die het koor willen komen versterken. Voor een nadere kennismaking kan een repetitie worden bijgewoond. Deze zijn op woensdagen van 19:45 – 21:30 uur in het gebouw van Kunstzin aan de Foreestweg 85B te Julianadorp. Voor meer informatie over het koor koor.lapresa@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button