Uitgaan

Tulpenfietstocht in Wieringerwerf

Wieringerwerf – De tulpen bloeien. De zon schijnt. Een mooie kans om er met de fiets op uit te gaan. Samen met andere mensen. Daarom nodigt De Samenstroom een ieder uit voor een fietstocht op zaterdag 30 april. Deelnemers kunnen tussen 09:00 en 12:00 uur een voorgestelde fietsroute ophalen in Ons Centrum, Terpstraat 40. Onderweg zijn een paar keer stops voor een inspirerende verwenpauze.

Er kan gekozen worden voor de complete route, van 15 of 30 kilometer, maar de fietsers kunnen deze tocht ook inkorten door onderweg een stuk af te snijden. Het fietsuitje eindigt weer bij Ons Centrum. Wie daar zin heeft koffie, broodje of een kop soep? Deze worden gratis aangeboden. De deur van Ons Centrum staat open.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button