Hollands Kroon

Aanleg glasvezel gaat door in Anna Paulowna

Anna Paulowna – Een deel van de gemeente Hollands Kroon krijgt al glasvezel van DELTA Netwerk. Na een succesvolle glasvezelcampagne is er nu ook in Anna Paulowna voldoende animo voor het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk. De aanleg is ondertussen begonnen in ’t Veld en volgens verwachting starten de aanlegwerkzaamheden in Anna Paulowna in het derde kwartaal van 2024.

Bij inwoners die nog geen abonnement hebben afgesloten, plaatst DELTA Netwerk graag een glasvezelaansluiting in huis. Het is wel zo dat ze een glasvezelabonnement moeten afsluiten om gebruik te kunnen maken van deze aansluiting. Wie dit uiterlijk 17 mei 2023 doet bespaart op de aansluitkosten.

Meer informatie
Voor vragen over glasvezel, de aansluiting of hulp bij het afsluiten van een abonnement kunnen inwoners terecht in het Glasvezel Informatiepunt aan de Smidsweg 14 in Anna Paulowna of bij een lokale verkoper. Kijk voor de openingstijden of meer informatie op de website deltanetwerk.nl.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button