Sport

Pijnlijk verlies voor HCSC

Advertentie:

Den Helder – HCSC verloor in de derde klasse kansloos met 5-0 van FC Castricum.

Het gaat momenteel even niet zo goed met HCSC. Stan Bok is door trainer Michel Kakisina uit de selectie gezet. De routinier die al zeer lange tijd bij HCSC speelt had al vanaf begin maart niet meer gespeeld. Hij wilde zelf naar het tweede team, echter was Kakisina daar niet blij mee. Uiteindelijk werd Bok uit de selectie gezet.

Kakisina zag zaterdagmiddag al snel dat zijn team weinig had in te brengen tegen FC Castricum, dat wel vol motivatie voetbalde. Met de pauze stond het 2-0 voor Castricum. De thuisploeg verzuimde om een groot aantal kansen te benutten. Anders was de nederlaag voor HCSC nog groter uitgevallen.

Wel positief voor HCSC was het debuut van Pablos Woort, een groot talent van zeventien jaar. Ook de zestienjarige Dimas Zwart die al enkele keren eerder liet zien veel talent te hebben, stond vol power en klasse in het veld. Dat ondanks een blessure.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button