Sport

Wedstrijdzwemmers Zeemacht succesvol

Advertentie:

Den Helder – Zondag waren de wedstrijd zwemmers van MSV Zeemacht op twee fronten actief.

In Purmerend werd het laatste deel van het Minioren Circuit gezwommen. Bij deze wedstrijd maakte Nils zijn debuut voor MSV Zeemacht. Er konden weer een hoop persoonlijke records worden genoteerd. Medailles waren er voor Inoa, Jayden, Guiliano, Ryan en Saar.

De 4×50 wissel estafettes deden het super: bij de minioren 5-6 werd er brons gehaald en bij de minioren 2-4 behaalde team 1 goud en team 2 brons. Na dit weekend zal bekend worden wie zich voor de Noord Hollandse Minioren Finales in juni heeft geplaatst.

Regiokampioenschappen
In Alkmaar kwamen zeventien zwemmers aan start om limieten te halen voor de Regiokampioenschappen en als voorbereiding voor het ONMK. Op de lange baan sneuvelde er vele persoonlijke records en waren er nieuwe regiolimieten voor onder andere Jelte, Emil, Ryan, Ids, Emma, Anne-Meike en Ginger. Tenslotte was er goed nieuws van het official front: na een jaar voorbereiding slaagde Erik vandaag bij de wedstrijd in Alkmaar voor zijn kamprechter examen. Een echte topper dus.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button