Hollands Kroon

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

Hollands Kroon – GroenLinks Hollands Kroon houdt vrijdag 22 mei, van 11.00 tot 12.00 uur, de eerstvolgende openbare digitale fractievergadering. De vergadering is overdag, want de fractie is al veel avonden bezet met raadswerk. “We bespreken de agenda van de raadsvergadering van 28 mei (te vinden op de website van de gemeente): onder meer het beleid voor schulddienstverlening, het aanpassen van de omgevingsvisie, het actualiseren van financiële verordeningen & nota’s.”

GroenLinks vergadert digitaal via Zoom. Wie wil inspreken of meepraten over een agendapunt of over iets anders kan dit melden door een bericht te sturen naar groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. We sturen je dan een link waarmee je aan de vergadering kunt deelnemen. Het werkt alleen als Zoom geïnstalleerd is (kost niets). Te veel gedoe? Toch iets willen vragen of bespreken, dan is mailen ook mogelijk: lilianpeters@hollandskroon.nl, janeichhorn@hollandskroon.nl, jaapwiersdma@hollandskroon.nl (fractie); groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (afdelingsbestuur).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button