Hollands KroonPolitiek

Vermijd drukte tijdens Hemelvaartweekend

Anna Paulowna – Met het Hemelvaartweekend in aantocht roept burgemeester Rian van Dam van Hollands Kroon op om, vanwege het corona-virus, drukte te mijden en de richtlijnen van het RIVM in acht te blijven houden: houd anderhalve meter afstand, volg de hygiëne-richtlijnen en blijf thuis bij klachten. Zij volgt daarmee de oproep van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Burgemeester Van Dam: “Dat het langzaam de goede kant op gaat, hebben we te danken aan het feit dat mensen zich zo goed aan de richtlijnen houden. Veruit de meeste mensen in Hollands Kroon houden zich aan de afspraken. Mijn dank en complimenten daarvoor. Blijft dat alstublieft doen en laten we niet vergooien wat we nu met zijn allen hebben bereikt.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button