Den HelderJeugd

Maak kennis met de bieb tijdens de BoekStartdag bij KopGroep Bibliotheken

Advertentie:

Den Helder – BoekStart organiseert zaterdag 11 juni voor de tweede keer een landelijke BoekStartdag. Ook KopGroep Bibliotheken doet hieraan mee. Op deze dag heet de bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom. Iedereen met baby’s en peuters kan zo kennis maken met BoekStart en de bibliotheek.

Om 9.30 uur wordt de BoekStartdag geopend via Facebook met het voorlezen van het schattige boek “Kom, we gaan een boek lezen!”. Ook Evelien van Leeuwen komt langs om een liedje te zingen. De opening is te volgen op de facebookpagina van de bibliotheek.

Op de BoekStartdag organiseert de bibliotheek meerdere leuke activiteiten. Er wordt natuurlijk voorgelezen en er komt in School 7 en op Texel een boekfiguur op visite met wie de kinderen op de foto kunnen gaan. Op de website is een overzicht van alle activiteiten in de verschillende vestigingen te vinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button