Den HelderJeugd

Maak kennis met de bieb tijdens de BoekStartdag bij KopGroep Bibliotheken

Den Helder – BoekStart organiseert zaterdag 11 juni voor de tweede keer een landelijke BoekStartdag. Ook KopGroep Bibliotheken doet hieraan mee. Op deze dag heet de bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom. Iedereen met baby’s en peuters kan zo kennis maken met BoekStart en de bibliotheek.

Om 9.30 uur wordt de BoekStartdag geopend via Facebook met het voorlezen van het schattige boek “Kom, we gaan een boek lezen!”. Ook Evelien van Leeuwen komt langs om een liedje te zingen. De opening is te volgen op de facebookpagina van de bibliotheek.

Op de BoekStartdag organiseert de bibliotheek meerdere leuke activiteiten. Er wordt natuurlijk voorgelezen en er komt in School 7 en op Texel een boekfiguur op visite met wie de kinderen op de foto kunnen gaan. Op de website is een overzicht van alle activiteiten in de verschillende vestigingen te vinden.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button