Hollands KroonVideo

Verregende intocht Wieringer avondvierdaagse (video)

Adverentie

Hippolytushoef – De Soroptimistclub Wieringerland had zich de intocht van de Wieringer avondvierdaagse vrijdagavond iets zonniger voorgesteld. Alle deelnemers kwamen als verzopen katten aan op het voetbalveld van vv Succes en velen gingen dan ook heel snel naar huis.

Het begon allemaal zo mooi en drie dagen was het dan ook goed weer. Precies tijdens de intocht hadden de weergoden andere ideeën en kwam er een flinke bak water uit de lucht. Even na achten werd het droog en snel werden de prijzen uitgereikt voor de verenigingen of scholen, die zich volgens de jury, tijdens de tocht voorbeeldig hadden gedragen.

De heer Jan de Vries uit Medemblik kreeg nog een extra attentie. Hij nam voor de 40e keer deel aan de avondvierdaagse en hij vertelde dat hij volgend jaar zeker weer van de partij is. De scouting Corvus Corone uit Den Oever werd ook met een mooi bedrag bedankt, want zij hebben voor de EHBO en een aantal verkeersregelaars gezorgd.

Al met al kan de organiserende club de Soroptimistclub Wieringerland terug kijken op een geslaagde avondvierdaagse.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button