Sport

CV Wieringermeer stunt en gaat nacompetitie in

Advertentie:

Slootdorp – De veldvoetballers van CV Wieringermeer hebben voor een enorme stunt gezorgd in de vijfde klasse. Door de 3-4 winst op kampioen Westzaan gaat het team de nacompetitie in voor promotie.

Wieringermeer liet vanaf de eerste minuut uitstekend voetbal zien in en tegen Westzaan. Door Justin Voorsluijs en Ruben Meijer werd het 0-1 en 0-2. Daarna liet Westzaan zien dat het niet voor niets overtuigend kampioen was geworden. Wieringermeer moest drie treffers incasseren en stond op een 3-2 achterstand.

Door de sterk spelende Kevin de Bruin kwamen beide teams weer op gelijke hoogte. Uiteindelijk kon aanvoerder Thijs Boersma via een fraaie lob de 3-4 scoren. Deze keer kwam Westzaan niet meer terug. Het bereiken van de nacompetitie werd uitbundig gevierd. Het is nog niet bekend tegen welke tegenstander dit avontuur zal beginnen voor CV Wieringermeer.

Bezoek aan AZ
Daarnaast waren de klusploeg en het grasteam van CV Wieringermeer afgelopen weekend op bezoek bij het trainingscomplex van AZ in Wijdewormer. Daar heeft Wouter Uitenhuis (chef gras) een rondleiding over hun velden gegeven en toegelicht hoe zij hun velden in topconditie houden. Komend weekend komt de graschef van AZ het gras van de club uit Slootdorp beoordelen. Daarbij gaat hij een advies geven hoe de velden nog beter verzorgd kunnen worden.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button