Uitgaan

Dorpshuis Hippo en KNRM Den Oever maken match via de Uitdaging

Advertentie:

Hippolytushoef – Dorpshuis Hippo had een tafel die voor hen te groot was. Via de Hollands Kroonse Uitdaging is deze tafel terechtgekomen in het bootshuis van de KNRM in Den Oever. De teller van de matches staat daarmee in 2024 alweer op 241.

In Dorpshuis Hippo staat zaterdag 25 mei van 15:00 tot 19:00 uur de eerste Vrijwilligersdag Hippo op het programma. Inmiddels hebben zich al 25 organisaties aangemeld die op zoek zijn naar vrijwilligers. Tijdens het leefbaarheidsonderzoek hebben meer dan zeventig mensen aangegeven iets voor de leefbaarheid in het dorp te willen betekenen. Wellicht is deze dag voor hen, en voor iedereen die een steentje bij wil dragen aan de leefbaarheid van het dorp, een mooie gelegenheid om dit in daden om te zetten.

Meer informatie over Vrijwilligerdag Hippo is te vinden op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button