Sport

VV Succes kijkt terug op succesvol jubileumweekend

Advertentie:

Hippolytushoef – Het sportcomplex van VV Succes stond afgelopen weekend in het teken van het honderdjarig bestaan van de club. Afgelopen zondag vormde de kers op de taart met verschillende voetbalwedstrijden.

Het zondagprogramma werd om 12:00 uur afgetrapt met een Walking Footbal toernooi, gevolgd door een wedstrijd van de Wieringer veteranen tegen de influencers van Creators FC. De YouTubers en TikTokkers pakten een 0-2 voorsprong in Hippolytushoef, maar door een dubbelslag van voormalig Wiron-speler Robin Meilink kwamen de ploegen weer op gelijke hoogte.

Creators FC kwam daarna weer op voorsprong, maar Richard Ansink bracht de stand weer in evenwicht: 3-3. Toen de bezoekers opnieuw de voorsprong pakten, leken de Wieringer veteranen zich te moeten opmaken voor een nederlaag, maar Theo Rotgans knalde in de slotminuten de 4-4 binnen.

Goede doel
De Creators FC zijn bekende YouTubers en influencers die met deze wedstrijden geld ophalen voor het goede doel. Het goede doel waar Succes voor gekozen heeft is Spieren voor Spieren. Hun trouwe leden Marcel en Sven Den Hollander hebben een spierziekte en Succes wil zich als actief maatschappelijke club hier graag belangeloos voor inzetten.

 

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button