112

Bestuurder Texel gevlucht na ongeluk

Advertentie:

Den Burg – De politie van Texel werd zondagochtend rond 06:30 uur opgeroepen voor een incident op de Pontweg in Den Burg op Texel. Bij de rotonde van de Rozendijk op de Pontweg bleek een ongeluk plaats gevonden te hebben. Een auto die vanuit De Koog reed heeft om nog onbekende oorzaak de afslag van de rotonde gemist en is recht door geschoten door de berm heen, over het fietspad, opnieuw door een berm heen en kwam in de sloot tot stilstand.

De sporen van het ongeluk zijn nog duidelijk te zien en ook werd er een paaltje uit de grond gereden. De auto liep onder andere schade op aan de bumper, kapotte koplamp, een lekke voorband en verloor een zijspiegel bij de crash.

Bij de auto werd geen bestuurder meer aangetroffen, deze bleek gevlucht te zijn. De politie is direct, door middel van het na trekken van het kenteken, richting het huis van de kentekenhouder gereden. De eigenaar van de auto gaf daar aan de politie toe dat hij gereden heeft en gevlucht was omdat hij onder invloed van alcohol is.

De politie heeft de bestuurder aangehouden wegens rijden onder invloed en de auto is afgesleept.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button