Den HelderUitgaan

Ook dit jaar weer een Mega Modder Monster (MMM) Challenge

Advertentie:

Den helder – De derde editie van de Mega Modder Monster (MMM) Challenge wordt gehouden op 27 en 28 augustus. Net als vorig jaar op de ijsbaan aan het Nieuwland 2 (achter het Heersdiep). De opblaasbare stormbaan is 544 meter lang.

De organisatie heeft een uitgebreid draaiboek ingeleverd bij de gemeente en na toetsing is geconstateerd dat de organisatie de veiligheid voldoende kan waarborgen. De organisatie houdt zich aan de regelgeving vanuit het RIVM en draagt zorg voor een veilig 1,5 meter startvak, kijkplekken voor publiek en gefaseerde toegang.

Dit jaar geen horeca, maar wel voldoende water vrij verkrijgbaar. De baan is enorm groot en de verspreiding van deelnemers op de baan gebeurd snel. Het terrein biedt enorm veel ruimte voor bezoekers om mensen aan te moedigen op 1,5 meter afstand.

Meedoen met de uitdaging
Jong en oud kunnen deelnemen aan deze geweldige uitdaging. Vier- en vijfjarigen mogen onder begeleiding van een ouder de baan over en kinderen van 6 jaar en ouder kunnen zelfstandig op weg naar de finish. Ook dit jaar biedt de organisatie weer ruime mogelijkheid voor volwassenen deze ultra sportieve challenge aan te gaan.

Vrijdag 27 augustus staat in het teken van volwassenen. Als geïnteresseerden een ticket kopen mogen zij een uur op de baan. Dus halen zij de finish eerder dan kunnen ze gewoon nog een keer, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Het halen van de finish is een serieuze uitdaging. Alleen bij de DUO-Challenge worden er tijden genoteerd en zijn mooie prijzen te winnen. Niet alleen voor de snelsten, maar ook voor het meest origineel verklede duo. Altijd prijs voor degene die een ei veilig over de finish weet te brengen.

Zaterdag 28 augustus kunnen kinderen en jongeren over de langste stormbaan ter wereld. Halen zij de finish? Dan krijgen ze een mooie medaille. Koop een ticket voor een tijdslot van een uur en ga zo vaak een rondje als mogelijk is. Na het kopen van een ticket ontvangen deelnemers meer informatie via de mail.

Tickets kopen
Koop tickets en lees de spelregels op www.mmmchalleng.nl. Wie durft?

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button