Nieuws

Receptie voor diamanten echtparen uit Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Burgemeester Jan de Boer ontving dinsdagmiddag, op een receptie in restaurant Stoom, 17 Helderse echtparen die allen maar liefst 60 jaar getrouwd zijn. De Boer ging met iedereen op de foto en ging onder het genot van een hapje en een drankje met de jubilarissen in gesprek.

Ieder echtpaar kreeg een eigen tafel toegewezen, met daarop de trouwfoto van inmiddels 60 jaar geleden. Vol enthousiasme mochten de paren daarna één voor één met de burgemeester op de foto. Daarna was het tijd voor de groepsfoto. Dat was nog wel even passen met 17 echtparen. Sinds 2019 gaat de burgemeester niet meer bij ieder diamanten huwelijk langs. Alleen voor 65- en 70-jarige huwelijken is er een persoonlijk bezoek. De burgemeester leek het net zo leuk te vinden als de eregasten zelf.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button