JeugdSport

Succesvol voetbalkamp ter afsluiting van het seizoen

’t Veld – Het voetbalseizoen voor de jeugdelftallen van VZV werd dit weekend afgesloten met een voetbalkamp. Vrijdag verzamelden de meeste jeugdleden op de velden op Sportpark de Kogge, waar weer een paar grote tenten waren opgetuigd om de avond en nacht door te brengen.

De eerste dag moesten de deelnemende wel wat afzien vanwege de vrij hoge temperatuur, wat bij de meesten de prestaties wat beïnvloedde. Zaterdag was het heerlijk toeven en genoot de jeugd met volle teugen bij de behendigheidsspellen en de voorrondes voor het penalty schieten, waarvan de finales zondagochtend werden afgewerkt. Voormalig eerste elftal keeper Romain de Jong kreeg de gelegenheid om zijn uitstekende klasse nog eens te tonen aan de vele toeschouwers die hun kroost kwamen aanmoedigen. Romain bleek bij een groot aantal doelpogingen vanaf de penaltystip een behoorlijk obstakel te zijn.

De beste drie van iedere leeftijdsgroep vielen in de prijzen en kregen een medaille omgehangen, bij het penalty schieten mochten alle winnaars ook een wisseltrofee in ontvangst nemen. De coaches begonnen als eerste, waar Maurice Tesselaar liet zien dat hij zijn kunsten nog niet verleerd had. Daarna de jeugd, te beginnen met de kabouters, waar Wes Dekker de zenuwen het beste onder controle wist te houden. Daarna was het de beurt aan alle andere deelnemers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button