Uitgaan

Wildedierenroute tijdens Sail 2023

Advertentie:

Den Helder – Ook De Helderse Vallei is tijdens Sail 2023 present. Op het evenemententerrein van Sail krijgen bezoekers een inkijkje in de wereld van een aantal kruipende, zwemmende, maar ook lopende en vliegende dieren die in de stad leven.

Voor dieren zijn onze straten, grachten, kades en gebouwen net zo aantrekkelijk als de wildernis: de stad is natuur. Als je het weet, ga je het zien en kun je zelfs tijdens Sail verrassende natuurontdekkingen doen. Met hulp van de speciale Opstapp-app van De Helderse Vallei en prachtige beelden van kunstenaar Peter Jonas bekijk je al wandelend over het evenemententerrein de stad en de haven vanuit de ogen van de vele wilde dieren die er leven.

De Wildedierenroute is van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli te volgen tijdens de openingstijden van het Sail-terrein, kijk daarvoor op de website van Sail Den Helder. De Wildedierenroute wordt mede mogelijk gemaakt door Sail Den Helder en JOGG.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button