Hollands KroonVideo

Video: Campus de Terp bijna klaar voor opening gloednieuw sportcomplex

Advertentie:

Wieringerwerf – Het sportcomplex van Campus de Terp in Wieringerwerf is bijna klaar voor gebruik. In de nieuwe accommodatie kunnen bezoekers binnenkort een duik nemen in het zwembad, sporten in de sporthal en trainen in de fitnessruimte. Het zwembad, compleet met meerdere verrassende elementen, opent 25 juni al haar deuren.

Het complex biedt naast het zwembad en de sporthal een breed scala aan sportmogelijkheden. Ook beschikt Campus de Terp over een kantine waar sporters kunnen genieten van een verfrissing of een hapje eten. Nadat het zwembad in gebruik is genomen, volgen op 19 augustus de fitnessruimte en de horeca. Met ingang van het nieuwe schooljaar, in de week van 2 september, is het sportcentrum volledig geopend.

Maaike Esselink, bestuurslid van de Stichting Sport & Welzijn Wieringermeer (SSWW), benadrukt het comfort en de aantrekkelijke inrichting van het complex: “Het hele complex is fraai ingericht, van alle gemakken voorzien en de sporters zullen zich hier zeker thuis voelen.” Het sportcentrum wordt beheerd door de stichting en draait voornamelijk op de inzet van vrijwilligers. Er is een samenwerking met onderwijsinstellingen en de gemeente Hollands Kroon voor de realisatie van dit nieuwe sport- en kindcentrum. Op de website van Campus de Terp is meer informatie te vinden.
Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button