Hollands KroonSport

Afgelaste wedstrijd brengt Evelien Vijn geen punten

Advertentie:

OTTERLO – Zaterdag schaatste Evelien Vijn de finale van de marathon cup in Otterlo gereden, en de schaatsster uit Wieringerwerf stond sterk aan de start. Helaas werd de wedstrijd na 14 rondes afgefloten door regen en onweer. Een begrijpelijke beslissing aldus de Wieringerwerfse, ontzettend balen, maar veiligheid voor alles!

Door deze afgelasting werden er geen punten gegeven aan de gestarte rijders en bleef het klassement gelijk. Dit betekende dat Evelien niet meer op kon schuiven in het klassement en 4e in het algemeen klassement is geworden. In het jongeren klassement is ze op een 2e plaats geëindigd! Evelien: “Super blij dat ik als junioren in mijn eerste jaar tussen de senioren zo heb kunnen eindigen”. 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button