Den HelderLOS Den HelderVideo

Nieuwe locatie LOS Den Helder officieel geopend (video)

Advertentie:

DEN HELDER – Afgelopen zaterdag was er bij LOS Den Helder de officiële opening van de nieuwe Studio aan de Torplaan 4, deze is zaterdag goed bezocht. Enkele honderden mensen kwamen een kijkje nemen in de nieuwe studio. De opening werd rond 14.00 uur verricht door wethouder Tjitske Biersteker en IJf Blokker.

De omroep ontving veel complimenten over het nieuwe pand. Bezoekers dachten dat ze na de entree, redactie en studio het wel gezien hadden, maar verbaasden zich daarna over de ruime kantine, de opnamestudio, het serverhok en de berging. Het enthousiasme onder sommige bezoekers was zo groot dat ze spontaan donateur van de omroep werden of zich aanmelden als toekomstig medewerker.

Foto: DHFoto.nl | De opening werd verricht door wethouder Tjitske Biersteker en IJf Blokker

Per 1 september de nieuwe radioprogrammering van start gaat. Die nieuwe programmering betekent dat de LOS van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 en 17.00 uur, altijd live is. Er zal direct worden ingespeeld op actuele gebeurtenissen en een redactie zit klaar om de presentator te ondersteunen en website, app en tv-kanaal van nieuws te voorzien. Verder staat straks de deur van het pand altijd open. Wie iets te melden heeft mag langskomen en krijgt dan niet alleen een kopje koffie of thee, maar ook het woord.

Noordkop Nieuws was zaterdag ook bij deze feestelijkheid aanwezig als mediapartner spraken wij met hoofdredacteur Ronald Boutkan over de nieuwe studio en de toekomst. Bekijk onderstaande reportage van Bert Boontjes en Rinze de Vries.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button