JeugdUitgaan

Street Art/3D-wedstrijd voor kinderen en jongeren

Velen hebben ze inmiddels al gezien, de vier prachtige 3D Street art kunstwerken in de Beatrixstraat bij de Bolder, op de Keizersbrug en in de Spoorstraat aan beide zijden van de bouwschutting bij Halte Bellevue. Allemaal een lust voor het oog, maar zelf doen kan ook!

De ondernemers van de binnenstad (HOB) organiseren samen met Triade een Street Art/3D FESTIVAL voor kinderen en jongeren. Leer meer over 3D-art (je leert wat technieken) en probeer dit direct uit en wie weet win jij een mooie prijs! Er zijn kleine en grote prijzen te winnen in diverse leeftijdscategorieën!

Wanneer: Op Koopzondag 28 juli vanaf 11:30 tot 16:00 uur
Thema: Zon, zee, strand en Den Helder
Locatie: In de winkelstraten van de Helderse binnenstad

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich alleen aanmelden of met een groep. Dat kan via info@heldersebinnenstad.nl tot zaterdag 27 juli 16:00 uur of bij de kraam op 28 juli in de Keizerstraat tegenover Xenos vanaf 11:30 uur. Er is gratis stoepkrijt beschikbaar voor de eerste honderd kinderen die zich inschrijven voor dit festival. Voor kinderen vanaf 10 jaar is er speciaal 3D-art stoepkrijt. De eerste 30 kinderen die zich aanmelden krijgen dit stoepkrijt gratis. Om 16:45 uur is de prijsuitreiking bij de inschrijfkraam in de Keizerstraat.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Back to top button
Close