Cultuur/NatuurDen HelderRegio Noordkop

Win een setje ansichtkaarten met de mooiste foto’s van Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Sinds deze maand zijn setjes ansichtkaarten te koop met de mooiste foto’s van Den Helder in Beeld. De setjes met vijf kaarten kosten 3,95 en zijn bij verschillende organisaties in Den Helder op te halen, onder andere bij zuivelboerderij Tesselaar in Huisduinen, Rejoez in het centrum en de Helderse Vallei. Van elk verkocht setje gaat 1 euro naar Vogelasiel de Paddestoel. Het goede nieuws is: je kunt nu ook een set winnen!

Er wordt vijf keer een set weggegeven. Kans maken? Laat weten wat volgens jou de mooiste plek in Den Helder is via nieuws@regionoordkop.nl. Vermeld ook naam, adres en telefoonnummer. De winnaars worden willekeurig gekozen en worden bekend gemaakt op vrijdag 30 juli.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button