Hollands Kroon

Wooncompagnie en Hollands Kroon maken afspraak voor ontwikkeling Lelypark en omgeving

Advertentie:

Wieringerwerf – Voor de bouw van sociale huurwoningen in Wieringerwerf hebben Stefan van Schaik en Mark Versteeg een overeenkomst getekend. Stefan van Schaik is directeur-bestuurder van Wooncompagnie. Mark Versteeg is wethouder Ruimtelijke Ordening.

In het gebied Lelypark en omgeving worden bestaande huurwoningen gesloopt en nieuwe gebouwd. Ook eerder gesloopte huurwoningen worden vervangen door nieuwe. Mark Versteeg: “Door bestaande huurwoningen te slopen en nieuwe huurwoningen toe te voegen, kunnen mensen ook in de toekomst prettig en modern wonen in Wieringerwerf.”

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan voor dit gebied in december 2021 vastgesteld. De volgende stap is het kiezen van een aannemer en ingenieursbureau voor de bouw. De verwachting is dat de werkzaamheden beginnen in 2024.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button