112

Schoten bij verkeersconflict in Nieuwe Niedorp blijken blikje (update)

Adverentie

Nieuwe Niedorp – De schoten die vrijdagavond zouden zijn gelost bij een conflict tussen twee automobilisten in de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp bleken een blikje.

Een buurtbewoner zag rond half acht dat twee automobilisten in conflict waren. Op de kruising Dorpsstraat / Hoefje zag ze hoe de ene automobilist de andere wilde klemrijden. Dat lukte niet en even verderop werd er nog een poging gedaan. Daarbij zou geschoten zijn. Nadat de politie ter plaatse kwam is de straat afgezet voor nader onderzoek.

Beide betrokken voertuigen waren al weg toen de politie kwam, maar later wist de politie het ‘slachtoffer’, de bestuurder van de auto die beschoten zou zijn, toch te spreken. Het bleek allemaal minder heftig dan gemeld. Er is niet geschoten, er is een blikje tegen de auto gegooid. “Geen reden dus voor een verdere klopjacht naar daders”, aldus de politiewoordvoerder. “Er is hooguit sprake van vernieling.”

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button