Sport

Zwemvierdaagse bij Aquacentrum

Advertentie:

De zwemvierdaagse is weer in aantocht. Van maandag 2 tot en met donderdag 5 september 2019 (met vrijdag 6 september als inhaaldag) wordt in het buitenbad van Aquacentrum Den Helder de Nationale Zwem4daagse gehouden.

De temperatuur van het buitenbassin is (het hele jaar door) 29 graden. Op donderdag 5 september is er van 18.00 tot 20.00 uur een survivalbaan op het buitenbassin voor alle deelnemers van de zwem4daagse. Gedurende vier dagen zwemmen de deelnemers de door hen gekozen vaste afstanden. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Aquacentrum.

Al sinds 1969 organiseert de KNZB ieder jaar de Nationale Zwem4daagse. Iedere deelnemer zwemt dagelijks 250, 500 of 1000 meter. Na 4 dagen heb je dan een afstand van 1, 2 of 4 kilometer afgelegd. Deze sportieve prestatie wordt voor alle deelnemers beloond met een medaille. Foto: Aquacentrum Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button