112

Ook hennepkwekerij in woning Hippolytushoef

Hippolytushoef – De politie trof donderdag in en om een woning aan de Mekkenstuinweg in Hippolytushoef hennepgerelateerde zaken aan. De politie kwam de zaak op het spoor toen afzuigslangen werden gezien die uit een dakraam en uit de voordeur hingen.

In de woning trof de politie een ruimte aan met dertien verdroogde hennepplanten onder een enkele brandende lamp. Verder vond de politie ruimtes waar hennep was gekweekt. Hier werden restanten van apparatuur en bedrading aangetroffen. In de tuin rond de woning vond de politie niet alleen hennepafval, maar ook een grote hoeveelheid assimilatielampen en lege jerrycans met groeimiddel.

De politie nam de hennep en de apparatuur in beslag. De eigenaar en/of bewoner van het pand wordt uitgenodigd voor het afleggen van een verklaring.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button