112

De weg op zonder rijbewijs, politie neemt auto in beslag

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft woensdag de auto van een 46-jarige man in beslag genomen. De reden: zijn rijbewijs was al in 2022 ingevorderd, maar daar trok hij zich weinig van aan.

“Rond 15.00 uur zagen wij op de N9 een auto rijden”, laat de politie via Facebook weten. “Niet heel apart dat wij dit op deze weg zien, maar dit voertuig hadden wij vorige week ook al aan de kant gezet omdat de bestuurder al sinds 2022 een ingevorderd rijbewijs had, hij werd toen door ons aangehouden. Het zou nu toch niet…”.

Helaas voor de 46-jarige man werd hij nu weer aan de kant gezet en aangehouden. “Zijn auto is hij nu voorlopig kwijt, wij gaan het verzoek doen om deze definitief van hem af te pakken. Over de hoogte van de twee bekeuringen (vorige week en nu) krijgt hij vanzelf bericht van justitie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. Waarom word deze man niet achter de tralies gezet?
    Wat nu wanneer deze man een ongeluk veroorzaakt?

    1. Dat snap ik ook niet!! Deze man heeft overal lak aan. Blijft gewoon rijden, betaalt waarschijnlijk zijn boetes ook niet, en wordt als hij aangehouden wordt niet opgepakt. Werkelijk onbegrijpelijk.

Wellicht ook interessant

Back to top button