Sport

Parcoursrecord kwartje triathlon na 25 jaar nog niet verbeterd (video)

Anna Paulowna – Slechts vijftien seconden was Tristan Olij uit Winkel verwijderd van een verbetering van het 25 jaar oude parcoursrecord bij het kwartje Triathlon Anna Paulowna. Tristan is een volleerd triatleet en traint zo’n 25 tot 30 uur in de week. Zijn doel is meedoen met de triathlon op Hawaï.

Hij had dan ook weinig te duchten van anderen. Na het zwemmen kwam hij nog samen met Pascal Timmermans uit Duiven uit het water. Vervolgens nam Tristan het heft in handen en finishte uiteindelijk in een tijd van 1.47.00 en met een voorsprong van acht minuten op de nummer twee Joris de Boer.

Bij de dames ging de winst naar Dieuwertje Bax uit Schagen in een tijd van 2.05.55. De volledige uitslag is te vinden op de website van de vereniging: www.triathlonannapaulowna.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button