Sport

Dartstoernooi voor Hospice

Advertentie:

Voor de tweede keer werd door buurthuis West End uit Nieuw Den Helder een dartstoernooi georganiseerd, waarvan de opbrengst volledig naar het  hospice van Den Helder gaat. De opkomst was iets lager als vorig jaar, maar toch kwamen 22 spelers een pijltje gooien.

Het inschrijfgeld, tezamen met de opbrengst van de loterij, zorgde voor een mooi geldbedrag. De eerste editie leverde een bedrag van 750 euro op. “Dat gaat dit jaar zeker gehaald worden en waarschijnlijk nog wat meer”, aldus een trotse voorzitter Paul Veen. Mooi dat diezelfde Paul Veen het toernooi met goed spel op zijn naam wist te schrijven.

Paul Veen viert zijn winnende dubbel met een vuistje, een sportief applaus van Melvin op de achtergrond (DHfoto)

Darten in West End
Al jaren heeft het buurthuis een dartsteam dat West End als thuisbasis heeft. Met wisselend succes werd de afgelopen seizoenen gespeeld in de “Helderse Darts Competitie”. Spelplezier staat altijd boven prestatie en zo kan het zijn dat het team zowel spelers van wat lager niveau, als ook spelers van hoog niveau heeft. Gezellig is het altijd! Vorig jaar werd voor het eerst het toernooi voor de Hospice georganiseerd en het enthousiasme was zo groot dat de tweede editie een feit werd.

Hospice
Buurthuis West End heeft altijd een prima band gehad met het hospice, dat eigenlijk op steenworp afstand ligt. Vorig jaar werd niet alleen een dartstoernooi georganiseerd, maar ook een markt waarvan de hele opbrengst naar het Hospice ging. Als de volledige opbrengst bekend is, vindt een feestelijke uitreiking van het opgehaalde bedrag plaats.

De top vier van het toernooi, vlnr Wesly v/d Zande, Melvin van Stralen, Paul Veen en Pierre Nannings (DHfoto)

Uitslagen
Winnaarsronde
1 Paul Veen
2 Melvin van Stralen
3 Pierre Nannings
4 Wesly v/d Zande

Hoogste finish: Melvin van Stralen (150)
Meeste 180: Melvin van Stralen (2)

Verliezersronde:
1 Rob Kremer
2 Ron van de Kamp
3 Hans Boukamp

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button