Den HelderJeugd

Den Helder zoekt jeugdhelden

Adverentie

De gemeente Den Helder is weer op zoek naar jonge helden die in aanmerking komen voor het Helderse jeugdlintje. Jongeren verdienen het ook om in het zonnetje te worden gezet! Er zijn namelijk genoeg jongeren die zich belangeloos inzetten voor de medemens en de maatschappij en dát wil de gemeente belonen.

Wie een jongere kent, in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, die zich enkele jaren vrijwillig inzet of heeft ingezet voor een buurtbewoner, een vereniging of voor de stad zonder daar zelf belang bij te hebben, kan deze jongere voordragen. Elke voordracht moet worden ondersteund door minimaal twee referenties. De referenties moeten ouder dan 18 jaar zijn en geen familielid.

Voordragen?

  1. Download het aanmeldingsformulier (pdf) of het aanmeldingsformulier (docx).
  2. Vul het formulier in
  3. Stuur het uiterlijk zondag 20 oktober 2019 op naar:

Meer informatie is te vinden in de folder Wie verdient er een lintje 2019 (pdf).

Uitreiking
Een speciaal samengestelde jury beoordeelt de voordrachten. De jury nomineert de tien beste, meest bijzondere kandidaten. De burgemeester van Den Helder en wethouder Peter de Vrij reiken op woensdag 20 november 2019 het jeugdlintje uit tijdens een feestelijke bijeenkomst in School 7.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button