Den HelderUitgaan

Dierendagfeest bij De Helderse Vallei

Advertentie:

Begin oktober is het dierendag. Tijd voor een feestje bij De Helderse Vallei op zondag 6 oktober. De Dierenambulance Den Helder, Vogelasiel De Paddestoel, Bijenhoudersvereniging Noord-Holland Noord, Vogelwerkgroep Den Helder e.o. en De Helderse Vallei bieden gezamenlijk een gezellig programma met voor elk wat wils.

Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers op het terrein van De Helderse Vallei taartjes maken voor de dieren, zieke knuffels verbinden samen met de knuffeldierendokter, kan ervaren worden hoe het voelt een imker te zijn en er zijn diverse quizzen en spelletjes. Natuurlijk kunnen alle dierenvragen gesteld worden aan de vrijwilligers van de diverse dierenorganisaties. En er zijn genoeg dieren om te aaien en te borstelen!

Voor al deze activiteiten is aanmelding niet nodig, toegang is gratis, voor sommige activiteiten wordt een vergoeding gevraagd die ten goede komt aan de dieren organisaties. Kijk vanaf 30 september voor het hele programma op www.deheldersevallei.nl/agenda.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button