Den Helder

Dit jaar geen Dag van de Muziek

Advertentie:

Den Helder – De Dag van de Muziek gaat dit jaar alsnog niet door, zo heeft de organisatie bekendgemaakt. De dag, die normaal gesproken in juni plaatsvindt, was dit jaar al uitgesteld naar oktober, maar is nu dus volledig geannuleerd.

“Op dit moment zijn er nog teveel onduidelijkheden in regelgeving en gezien het feit dat het evenement al bijna voor de deur staat is het voor ons niet meer haalbaar te wachten op volledige duidelijkheid”, zo laat de organisatie weten. “De Dag van de Muziek is een evenement wat plaatsvindt in en om diverse locaties in de binnenstad en op Willemsoord. Op dit moment wordt er door locatiehouders waar wij mee samenwerken nog gewacht op duidelijkheid over hoe de maatregelen moeten worden uitgevoerd. Dat wat normaal onze grote kracht is (die geweldige samenwerking met enthousiaste lokale partijen) wordt nu onze zwakte en dat willen we niet. Daarnaast heeft een groep deelnemers besloten niet mee te doen vanwege de nieuwe regelgeving.”

“Wij hebben alles uitgezocht wat mogelijk was, gedaan wat we konden, maar helaas is het niet haalbaar. Door het afzeggen van dit mooie evenement houden we ons belangrijkste uitgangspunt in stand: De Dag van de Muziek is er voor IEDEREEN! Met dat in ons hoofd kijken we uit naar een nieuwe editie van de Dag van de Muziek op zaterdag 11 juni 2022!”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button