GR2022DH

Nico de Vos is de nieuwe lijsttrekker van SeniorenActief

Advertentie:

Den Helder – Lokale partij ‘SeniorenActief voor Den Helder en Omstreken’ heeft Nico de Vos gekozen als nieuwe lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hij volgt Carla van Driesten op, die een stapje terug doet.

De Vos stond bij de landelijke verkiezingen in maart van dit jaar nog op de lijst voor 50PLUS. Voor SeniorenActief is hij reeds lid van de commissie Stadsontwikkeling en Beheer. De Vos is als oud militair doortastend en zijn motto is ‘niet lullen maar poetsen’. De huidige fractievoorzitter Carla van Driesten is gelukkig met haar opvolger: “Nico is een open en toegankelijk persoon die voor meer dan 100% gaat voor de taken die hij aanneemt. Zijn verleden in de politieke wereld is een toevoeging aan onze zienswijze die zich vooral zal uiten in het komende verkiezingsprogramma.”

De Vos is volgens Van Driesten een man die staat voor zijn uitspraken en hij heeft aangegeven dat het woord ‘samen’, voor hem heel belangrijk is. “Samen met de inwoners van Den Helder, Huisduinen en Julianadorp. Samen met jong en oud, want als een jongere een goede en zorgeloze toekomst heeft zal dit doorwerken in zijn of haar verdere leven. Samen kunnen wij een begin maken met het realiseren van een samenleving waar jong en oud naast elkaar leven waardoor deze leeftijd categorieën van elkaar kunnen leren”, aldus Carla van Driesten

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button