Uitgaan

Voorlezen in de bibliotheek op Nationale Ouderendag

Advertentie:

Den Helder – Voorlezen is leuk en verbindt. Bij voorlezen wordt al snel gedacht aan een verhaaltje voor het slapengaan, maar ook voor ouderen kan voorlezen een fijne en ontspannende activiteit zijn. Op vrijdag 1 oktober, op Nationale Ouderendag, wordt om 10:30 uur in Kopgroep Bibliotheek School 7 daarom een verhaal voorgelezen aan ouderen. Dit verhaal is speciaal voor de Nationale Ouderendag geschreven door de bekende schrijfster Mensje van Keulen.

Op de Nationale Ouderendag, die dit jaar voor de negende keer plaatsvindt, laat de bibliotheek zien dat voorlezen ook voor ouderen een prettige en verbindende activiteit kan zijn. Het luisteren naar een verhaal geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Het verhaal van Mensje van Keulen wordt op meerdere locaties door het hele land voorgelezen en daarnaast uitgezonden op NPO1. Zo kunnen ook ouderen die aan huis gebonden zijn zich laten voorlezen door Mensje van Keulen.

Aanmelden
Het voorlezen vindt plaats op vrijdag 1 oktober om 10:30 uur in Zaal 7. Na afloop wordt er in het Leescafé gezellig samen koffiegedronken, met wat lekkers erbij. Deelname is gratis, maar vanwege een beperkt aantal plaatsen moet er wel gereserveerd worden.

Aanmelden kan online via de website. Meer informatie is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button