Den HelderUitgaan

Ouderenbonden houden 55+beurs in de Stadshal

Den Helder – Ondanks de onzekerheid over de coronaregelgeving zijn de samenwerkende ouderenbonden een aantal maanden geleden begonnen met de voorbereidingen van alweer de 18e editie van de 55+ Beurs. Inmiddels hebben zich meer dan zestig deelnemers aangemeld voor een plekje op de beurs.

Veel vertrouwde, maar ook nieuwe deelnemers bieden de bezoekers een aanbod over uitleenlopende onderwerpen met betrekking tot wonen, welzijn, belangenbehartiging, gezondheid en verstandig bewegen. Demonstraties bewegen en rollatorgym worden aangeboden door Sportservice, zij nemen eveneens een smoothiebike mee. Met een loterij maken bezoekers kans op een bloemenarrangement en Duo Gentille geeft een lunchconcert bij het restaurantgedeelte van de Stadshal.

Door de jaren heen is de beurs een ontmoetingsplek geworden voor veel stadgenoten. Na de afgelopen coronaperiode is het extra leuk om weer eens een gesprekje te kunnen aanknopen met bekenden. De beurs vindt plaats op 4 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur in de Stadshal op Willemsoord. De toegang tot de beurs is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button