Sport

Trailrun vanaf De Helderse Vallei

Den Helder – Hardlopers kunnen op zaterdag 1 oktober, door deel te nemen aan een trailrun, vanaf De Helderse Vallei genieten van de prachtige, veelal onverharde routes door de duinen van Den Helder.

De run garandeert schitterende vergezichten en lopen op eigen tempo, zonder enige druk van tijdregistratie. Ervaar dat alles door mee te doen aan de Trailrun van Noordkop Atletiek in de omgeving rondom De Helderse Vallei. De te lopen afstanden zijn 8,5, 16,5 of 22 km en er is een kidsrun van 1,5 km.

Inschrijving is alleen vooraf mogelijk tot en met 28 september. Meer informatie en aanmelden via https://noordkopatletiek.nl/SSL/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button