Den HelderSport

Volleyballers MBSOV klaar voor seizoenstart

Adverentie

Den Helder – De lokale volleybalcompetitie gaat 22 september weer van start. De teams van MBSOV uit Den Helder zijn klaar voor de seizoensopening.

De eerste teams starten vrijdag 22 september om 19:00 uur. Bestuurslid Carlo Canter Visscher kijkt er naar uit. “De jeugdteams B1 en B2 zitten vol met de groeibriljantjes van de toekomst”, vertelt Canter Visscher. “Het is zeer leuk om te zien dat ze qua techniek al menige ‘zomeravondvolleyballer’ van het veld kunnen slaan. De B1 speelt tegen Alvoco uit Alkmaar en B2 tegen VCJ 94 uit Julianadorp.”

Ook voor de Dames 1 gaat het seizoen van start. De ploeg promoveerde afgelopen seizoen naar de promotieklasse en mag zich opmaken voor een aantal interessante affiches. Vrijdag komt Amsterdam op bezoek bij MBSOV. Daarnaast komen ook de heren vrijdag in actie. “Heren 1 is ook net gepromoveerd”, vertelt Visscher. “Zij zijn vorig jaar derde geworden en spelen een spannende derby tegen VCJ 94 uit Julianadorp. Kortom, het wordt een leuke avond met veel volleybal op de velden en de mogelijkheden om gezellig nog iets te eten en te drinken. Kom dus op vrijdagavond naar de sporthal van Scholen aan Zee in Den Helder.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button