Hollands Kroon

Webinar over inkoopactie woningisolatie

Advertentie:

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor woningisolatie. Door collectief in te kopen kunnen inwoners voordelig hun huis isoleren. De gemeente werkt daarbij samen met regionale installatiebedrijven. Op 14 februari kunnen belangstellenden meer te weten komen via een webinar.

Hoe beter de woning geïsoleerd is, hoe beter de warmte binnenblijft. Zo hoeven inwoners dus minder te stoken. Maatregelen, zoals spouwmuurisolatie en vloerisolatie, verdienen zichzelf snel terug. Het verschil tussen matige en goede isolatie is al gauw €360,- tot €600,- aan energiekosten per jaar.

Aanmelden
De digitale bijeenkomst is op maandag 14 februari van 19.30 tot 20.30 uur en kan gevolgd worden via een computer of telefoon. Aanmelden kan op de website van het Duurzaam Bouwloket.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button