Uitgaan

Griezelen in buurthuis

Advertentie:

Wie van griezelen houdt kan zaterdag 26 oktober terecht in de Visbuurt in Den Helder, waarin buurthuis De Viskom de avond “The Creepy Crew” te beleven valt.

De avond begint om 18.30 uur. Er zijn spelletjes, knutseldingen, een spooktocht, limonade en koffie. Ook is er een mogelijkheid om later op de avond met een “favoriete griezel” op de foto te gaan.

Kosten zijn €1,50 per persoon. Wie dit alles wil meemaken kan zich voor 26 oktober opgeven bij Vijzelstraat 123, telefoonnummer 06-13577211 of W. Beukelszoonstraat 11. Buurthuis de Viskom is te vinden aan de Vijzelstraat 193 (achter de Vomar).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button