112

Twee hennepkwekerijen ontmanteld in Den Helder

Advertentie:

De politie van Den Helder is maandagmorgen bij twee woningen naar binnen gegaan, omdat er een vermoeden bestond dat hier hennepkwekerijen aanwezig zouden zijn. Dat bleek inderdaad het geval.

Bij een woning in de Spoorstraat troffen ze een kwekerij met 117 planten aan. Tevens was hier sprake van diefstal van stroom. Bij een woning in de Van Galenstraat werd een kwekerij met 38 planten aangetroffen. Hier was geen sprake van stroomdiefstal.

De kwekerijen zijn vernietigd. De bewoners/eigenaren waren niet aanwezig. In het kader van de ‘Wet Damocles’ zullen beide woningen binnenkort gesloten worden waarbij de bewoners niet meer in hun woning mogen. Zij moeten dan zelf voor vervangbare woonruimte zorgen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button