Hollands Kroon

Wieringerlandshow gaat gewoon door

Advertentie:

De Wieringerlandshow die gepland staat voor zaterdag 9 november gaat gewoon door, ondanks het pas opgedoken dodelijke VHD virus. Dit zeer besmettelijke virus heeft in korte tijd drie konijnen bij kinderboerderij Kibo in Schagen het leven gekost.

Secretaris/penningmeester Denise Vledder van Kleindiersportvereniging Nut en Genoegen Wieringen vertelt tegen RegioNoordkop dat “al hun dieren zijn ingeënt voor dit virus. Dit is ook iets wat wij eisen van de inzenders en zij moeten ook een ent-bewijs inleveren dat de dieren die ze inzenden zijn ingeënt ”.

De 24e Wieringerlandshow is van 9.00 tot 16.30 uur in de manege van de Wironruiters aan de Lonjeweg bij Hippolytushoef. De dieren worden lopende de dag gekeurd en u kunt daarbij aanwezig zijn. Meer informatie op www.wieringerlandshow.nl

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button