112

Wijkagent ontmoet naakte en dronken man

Advertentie:

Het was voor wijkagent Bas Dirkmaat misschien wel een bijzondere zondag. Omstreeks 16.00 uur botste een 41-jarige automobilist op de rotonde bij de Alkmaarseweg/Groetweg tegen een paal en in de avond kreeg hij een melding dat er een naakte man over straat liep.

De botsing tegen de paal werd waarschijnlijk veroorzaakt door de hoeveelheid alcohol die in zijn bloed zat. Er werd 985 ugl gemeten. Volgens de bestuurde kwam dit door een feestje van de avond daarvoor.

De melding van de naakte man bleek een man in een badjas te zijn. De man vertelde dat hij naakt uit de sauna een iets groter rondje was gaan lopen dan normaal. “Hij zal de volgende keer in zijn eigen tuin blijven”, aldus meldde hij aan de wijkagent.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button