Uitgaan

Een zondagmiddag met Other Roads

Advertentie:

Den Helder – Wederom een mooi concert van Other Roads op zondagmiddag 31 oktober 2021 om 14:30 uur in Hotel Den Helder. Deze geweldige musici hebben al vaker opgetreden in Den Helder, hun concerten zijn altijd goed bezocht. Zij spelen prachtige folk, lovesongs, ballads et cetera.

In verband met grote belangstelling is reserveren gewenst via de receptie 0223-622333 of mail receptie@hoteldenhelder.nl. De entree bedraagt €14,- per persoon. Tevens is het mogelijk om in het Hotel Den Helder te dineren in uiteraard Schotse stijl. Prijs diner €15,- per persoon.

De samenstelling van de band is:
Gregor Borland, Schot (in quilt) een virtuoze violist, gitarist, zang, woont in Spanje, treedt ‘all over the world’ op.
Pete Abbot, songwriter, leadzanger, Gitarist.
David Wormsly, songwriter, zang, gitaar, banjo.
Johan Weatherby, Schot, een geweldige geluidsman die niet alleen Other Roads begeleidt, maar ook heel veel zeer bekende internationale musici en daardoor ook overal optreedt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button